Благодійний фотопроект Бориса Бухмана «Город миллиона надежд»

01.06.2013, 14:00
01.06.2013, 14:00

Місто мільйона надій. Що це означає? Місто, в якому живе один мільйон людей і у кожного є своя надія? Або мільйони надій, які живуть в одному маленькому серці? Що є більш точним і більш важливим? Серце, подароване однією людиною іншій? Життя, подароване нами сотням онкохворих дітей, які потребують негайного лікування…

Метою проекту є збір коштів на допомогу онкохворим дітям. На презентацію приїздить автор проекту - фотограф Борис Бухман, член НСФХУ, переможець та учасник міжнародних конкурсів і фестивалів фотографії.

Фотопроект «Город миллиона надежд» у Кіровограді підтримується департаментом культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського, Кіровоградською обласною організацією НСФХУ, громадською організацією «Територія успіху», ТОВ «Готельний комплекс «Європа», Кіровоградським благодійним фондом «Підтримки хорового мистецтва», обласною організацією матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері».

На відкритті громадська організація «Територія успіху» презентує соціальний ролик «Подаруй дитині надію». А також кожен бажаючий зможе взяти участь у благодійному майстер-класі виготовлення янголят з бісеру, який проведе експерт ГО «Територія успіху» Ірина Згривець. 

Милосердя і альтруїзм - одні з кращих людських якостей. Ваш внесок, нехай невеликий, допоможе здійснитися надіям онкохворих дітей та їхніх батьків, і всіх тих, хто вірить, що життя обов'язково переможе!

Щиросердно запрошуємо на відкриття благодійного фотопроекту «Город миллиона надежд»

Вхід – вільний.

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Довідка.

Бухман Борис Наумович (1961 р.н.), фотограф, член Національної спілки фотохудожників України. Живе в Одесі. Вперше взяв фотоапарат у руки в семирічному віці. 25 років є професійним фотографом. Одружений, має двох дітей. Співвласник фотостудії «ФОТОГРАФіЯ».

Як фотожурналіст Борис Бухман працював з багатьма відомими діячами науки, мистецтва, політики та спорту. Співпрацював у різний час з такими виданнями: журнали «Motor news», «XXL», «Пасаж», «Relax»; «Здоров'я» і газети «Одеський університет», «Комсомольська правда», «Аргументи і факти», «Російська Америка».

Як театральний фотограф Борис Бухман працює з Одеським українським театром музичної драми ім. В. Василька, Одеським театром музичної комедії імені М. Водяного, Театром юного глядача ім. М. Островського, Одеським театром ляльок.

Роботи Бориса Бухмана публікувалися в художніх та рекламних виданнях.

Персональні виставки:

Тематична виставка до 9 травня 2011. Полтава.

 «ІЗРАЇЛЬ. ПЕРШЕ ПОБАЧЕННЯ», 2011. Одеса, Харків, Кривий Ріг, Львів, Рівне.

«ФОТОГРАФ і Я», 2011. Одеса, Кривий Ріг.

«МІСТО МІЛЬЙОНА НАДІЙ» (Фотопроект - відділення дитячої гематології), 2012. Одеса.

Учасник і призер багатьох вітчизняних і зарубіжних виставок:

- на Міжнародному салоні фотографії «EKOLOSKA ISTINA 2010» (Сербія) отримав золоту медаль FIAP;

- на V Міжнародному салоні художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2010» (Сербія) отримав блакитну стрічку FIAP;

- на Міжнародному конкурсі-виставці художньої фотографії «Life Balance, 2012» (Сербія) отримав золоту медаль PSA.
Працює в різних жанрах, проте з найбільшим інтересом у жанрі фотопортрету. Любить Одесу, жінок, класичну музику, Романа Віктюка. Обожнює подорожувати.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!