Запрошуємо на запис ток-шоу «Ми»!

10.09.2013
10.09.2013

Кіровоградщина – аграрна область, територія якої – досить обширна, а от населення мало і воно, переважно, скупчене у селі. І якщо чоловіки ще хоч якось знаходять роботу – механізаторами, трактористами, - то у жінок вибір вкрай малий – або сидіти вдома, або їхати на заробітки за кордон…

Багато сіл на Західній Україні таким чином стоять геть пусті, а дітей виховують бабусі і дідусі. На Кіровоградщині у селах зараз активно реконструюють дитячі садочки, а отже у мам звільняються руки – куди їх прикласти? Чим себе зайняти? Якими можуть бути ідеї для жінок, що мешкають у селі, але прагнуть працювати, мати власну справу?

Читайте також:
Корисний сайт для кіровоградських жінок

Про це буде йти мова 10-го вересня - під час запису найпопулярнішого на Кіровоградщині телевізійного шоу «Ми» - для каналу «Кіровоград». Приводом для розмови стала Програма захисту трудових прав  жінок, що мешкають у сільській місцевості, що її започаткувала громадська організація «Фундація прав людини» – за підтримки Посольства Фінляндії  в Україні.

У рамках програми вже створено сайт із корисною інформацією для жінок http://ruralwomen.net Про деталі програми говоритимуть на ток-шоу «Ми» Тетяна Стритьєвич, психолог, викладач і тренер, Лариса Новосьолова, майстер з хенд-мейд, Ольга Гріднєва, юрист і викладач права, а також Вікторія Талашкевич, керівник проекту «Програма захисту трудових прав  жінок, що мешкають у сільській місцевості» на Кіровоградщині.

Запрошуємо гостей, яким цікава ця тема, у студію!
Телефонуйте, записуйтеся за номером: 050-321-39-19 (Вікторія).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!