Афіша театру імені Кропивницького на другу половину листопада

15.11.2013–30.11.2013
15.11.2013–30.11.2013
15 листопада, о 18:00 - Робер Тома «Вісім люблячих жінок», комедія-детектив на 2 дії. Комедія - детектив заінтриговує, що ж все-таки сталося у будинку, де зібралось так багато різних жінок – від бабусі до сестри господаря, його дружини, коханки, прислуги. Атмосфера взаємних підозр, докорів, жіночих таємниць, які перестають ними бути породжує звинувачення, і убивцею вважаються усі по черзі учасниці іронічного детектива. Невже це любляча і вірна дружина? Чи старенька теща? А може турботлива служниця? Невже на це зважилася безкорислива донька? Кожна із жінок потрапляє під підозру. І не дивно: кожна з них має власну таємницю. Жінки починають власне розслідування. Але спроба знайти убивцю в одній з них закінчилася крахом: жіноча логіка непередбачувана.

15 листопада, о 16:00 - Анатолій Крим «Квартет для двох», комедія на 2 дії
Анатолій Крим – один із найбільш популярних сучасних українських драматургів. Його п'єси йдуть як на сценах українських театрів, так і у театрах зарубіжних країн. Театру корифеїв теж випала честь здійснити постановку його комедії. І знову вічна тема – історія кохання. А в цій історії є все: кохання, вірність, зрада, інтриги і неочікуваний кінець.

15 листопада, о 12:00 - Михайло Корабельник «Казка про Скомороха та Царя Гороха», дитяча вистава
Цікава, музична, динамічна казка, наповнена веселими піснями та гарячими танцями, конфліктними ситуаціями між героями п’єси. Серед яких улюбленці дітей і сам Цар Горох, і Філя Скоморох, і Царева теща, і Василиса, і Баба Яга та інші. Казка вчить добру, взаємовиручці, як потрібно допомагати друзям і як боротися зі злом і перемагати його. Весела та одночасно повчальна історія, яскраві костюми та віртуозна гра акторів створять чудовий настрій.

15 листопада, о 18.00 - Іван Котляревський «Наталка Полтавка», народна опера на 2 дії
Наталка Полтавка — безсмертний твір Івана Котляревського, як і «Енеїда», започаткував розвиток нової української літератури. У бідної вдови є красуня донькака Наталка, яка змушена стати нареченою багатого жениха пана Возного не через кохання, а заради спокою рідної матері та багатства. Але Наталка відчуває прірву і порожнечу між ними – вона проста дівчина, а він пан. У цей час повертається з далеких мандрів коханий Наталки – наймит Петро. Перед самим весіллям пан Возний сам відмовляється від своїх намірів, бо бачить, чого справді хоче Наталка.

18 листопада, о18:30 - Вечір джазу за участі гітариста-віртуоза народного артиста України Енвера Ізмайлова
Енвер Ізмайлов - лауреат першої премії Європейського міжнародного конкурсу гітаристів в Лозанні (Швейцарія), власник безлічі дипломів та нагород. З 1995 року - член президії Джазової асоціації України. Брав участь у джазових фестивалях в Україні, Латвії, Росії, Фінляндії, Німеччині, Норвегії, Франції, Італії, Австрії, Швейцарії, Швеції.

30 листопада, о 16:00 - Іван Карпенко Карий «Хазяїн», драма на 2 дії. Прем’єра.
Твори Івана Карпенка-Карого (1845-1907) належать до кращих зразків української класичної драматичної літератури, а комедія «Хазяїн» є однією з вершин творчої спадщини письменника. Нова вистава «Хазяїн» у постановці Театру корифеїв - це сценічне есе, яке досліджує психологічний механізм перетворення людини в машину для накопичення. Стяжання для стяжання – багатство для ще більшого багатства. Це головний девіз життя головного героя Терентія Пузиря. Аграрій - землевласник володіє такими степовими просторами, де розташовується кілька великих економій, вирощуються сотні пудів пшениці, тонни цукрових буряків для цілого заводу, випасаються десятки тисяч овець, працюють сотні тисяч постійних і строкових робітників. Пузир прагне все більше і більше мати, сам не знає для чого. Йому потрібні просто гроші і він не бачить, де їх ще можна застосувати.

Докладно про дату та час початку вистав можна дізнатися на картинці-афіші, яка ілюструє дану новину, а про квитки - зателефонувавши за номерами (0522) 24-15-03, (050) 654-99-43, (099) 388-24-25. Вдалого всім театрального сезону!


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!