​Тренінг «Мистецтво ефективних комунікацій та спілкування із засобами масової інформації»

28.05.2014

У середу 28-го травня у «Студії на Дворцовій» у Кіровограді відбудеться Тренінг «Мистецтво ефективних комунікацій та спілкування із засобами масової інформації» - для лідерів громадських організацій та представників органів влади, які працюють або планують працювати у галузях планування сім’ї, репродуктивного здоров’я, контрацепції.

Тренери - Олена Панченко, менеджер з комунікацій проекту БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та Ірина Скорбун, менеджер проектів БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї»

У програмі тренінгу модулі « Відеозапис інтерв’ю та виступів» (практичні вправи), «Успішне спілкування з медіа: поради на щодень» (теорія + практика), зокрема, йтиме мова про те, як професійно спілкуватися з журналістами та зрозуміти логіку думок репортера, про що варто подумати до, під час і після інтерв'ю "ю, як сформулювати і успішно передати журналісту вашу точку зору, можливості, права та обов’язки при спілкуванні зі ЗМІ.

Тренінг триватиме з 9.30 до 15.00 з перервою на обід. Кількість учасників обмежена – відбір на конкурсній основі. З приводу участі звертайтеся до координатора Кіровоградського пресс-клубу – Вікторії Талашкевич за телефоном: 050-321-39-19.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!