Медіафорум «Громадянська журналістика в сучасних реаліях»

11.06.2014–12.06.2014
11.06.2014–12.06.2014

У Вінниці 11-12 червня, міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки Посольства США в Україні запрошує громадських журналістів, блогерів, студентів, а також медіа-активістів із південно-східних областей України взяти участь у дводенному медіафорумі, присвяченому громадянській журналістиці та професійному висвітленню суспільних процесів. Форум відбудеться у Вінниці.

Останні місяці в Україні засвідчили, що традиційні ЗМІ вже не єдині, хто здатен висвітлювати події. Медіа-активізм стає альтернативою звичним джерелам новин та важливою складовою демократичного суспільства. Дводенний медіафорум має на меті зміцнити потенціал громадянської журналістики та вдосконалити навички роботи як з традиційними медіа, так і з новими інструментами.

Учасники мають можливість почути досвід відомих міжнародних та українських експертів, розібрати приклади ефективного і неупередженого висвітлення інформації, отримати навички роботи з новими медіа під час важливих подій. Крім того, будуть розглянуті такі актуальні питання, як адвокація та журналістські розслідування.

Формат 2 дні, 8 українських та закордонних експертів, можливість обирати 3 сесії із 4-ох щодня для тематичних занять в групах, дискусії, обмін досвідом тощо. Тренери: тренери поділяться своїм досвідом у питаннях онлайн-публікацій (digital storytelling), проведення журналістських розслідувань, виборчих репортажів, стандартами міжнародної журналістики тощо.

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників медіафоруму обмежена. Організатори оберуть 60 учасників на конкурсних засадах за такими критеріями: а) відповідність спеціалізації учасника тематиці тренінгу; б) представлення південно-східних регіонів України.

Умови участі: Для участі у заході необхідно до 30 травня (п’ятниця), 18:00 заповнити та надіслати ОНЛАЙН-ЗАЯВКУ. Участь у форумі безкоштовна. Організатори забезпечують учасників проживанням, харчуванням та відшкодовують вартість проїзду. Підтвердження участі у тренінгу відібрані учасники отримають 4 червня. За додатковою інформацією звертайтеся до Марії Алесіної на e-mail: malesina@internews.ua, тел. +38 063 396 12 15.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!