Національна фотопремія «Україна в об’єктиві»

31.08.2014
31.08.2014

Національна фотопремія «Україна в об’єктиві» – мистецький проект про країну, яка вміє водночас захоплювати і розчулювати, бути величною і ліричною, етнічною і модерною. Наш конкурс - це спроба побачити Україну в нових ракурсах і барвах очима фахових фотокореспондентів.


До участі в конкурсі запрошуємо усіх професійних фотографів, які працюють у редакціях ділових та суспільно-політичних медіа чи у фотоагенціях, а також фотомайстрів-фрілансерів, що регулярно співпрацюють із засобами масової інформації. Фотографії на конкурс приймаємо з 18 березня до 31 серпня 2014 року на адресу: photo@gng.com.ua Журі визначатиме переможців у 6 номінаціях (по одному призовому місцю у кожній). Серед усіх робіт, надісланих на конкурс, буде обрано одну Фотографію року.


Крім того, ще одне фото отримає нагороду в категорії «Вибір клієнтів ОККО». Переможцем стане знімок, що збере найбільше голосів на офіційній сторінці ОККО в мережі Facebook. Головний приз – сертифікат на навчання в London School of Photography. Кращі фотографії будуть демонструватися на виставках у Києві, Львові, Донецьку, Одесі і видані спеціальним подарунковим альбомом. Переможців визначатиме журі, до складу якого входять: по одному представнику від компаній-партнерів і видатні та шановані представники вітчизняної та зарубіжної фотоіндустрії.


Номінації:

"Репортажне фото" - до цієї номінації попадають фотографії, які є свідоцтвом реальних подій, що відбулися, та фотографії, які передають атмосферу події. Мандруй країною найбільш широка категорія конкурсу, до якої відносяться всі фотографії про життя міст, сіл, відображення побуту, тощо.

"Смачна Україна" - фотороботи, в центрі уваги яких є їжа і гастрономія. Люди і Бізнес до цієї номінації слід подавати фотографії, на яких головними героями та центром композиції є люди або бізнес-процеси.

"Традиції" - до цієї категорії відносяться світлини, які відображують українські традиції.

"Спорт" - фотографії спортивних змагань або занять спортом у цілому.


Організаційний комітет

тел.:+38 044 590-58-30

тел.: +38 067 675-91-65

вул. П.Орлика 24/1, 01601, Київ, Україна

e-mail: photo@gng.com.ua - Злата Федорова, PR-менеджер Концерн Галнафтогаз, мережа АЗК «ОККО»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!