Дивіться фільм "Поводир", який висунуто на "Оскар"

27.10.2014
27.10.2014
Кинотеатр "Портал"
Кировоград, ул. 50 лет Октября, 1-а

У рамках всеукраїнського туру 27 жовтня у Кіровограді покажуть український фільм Олеся Саніна "Поводир", який висунуто на премію «Оскар». Про це Новинам Кіровоградщини повідомили організатори туру. Оскарівський комітет України вибрав історичну драму "Поводир" режисера Олеся Саніна для представлення України в 2014 році на 87-й церемонії вручення премії "Оскар" в номінації «Кращий фільм іноземною мовою».

У Кіровограді проведуть прес-конференцію, присвячену промо-туру фільму-номінанту на «Оскар». Головні ролі в картині зіграли співачка Джамала, актори Антон Святослав Грін, Станіслав Боклан, Олександр Кобзар і американський актор Джефф Баррелл. Вперше український фільм транслюватиметься з таким масштабом у всіх кінотеатрах країни. У фільмі використані документальні кадри в реальних декораціях. Стрічка заснована на реальних подіях 30-х років. Зйомки проходили в багатьох українських містах. Вперше в українському кіно буде застосований тіфлоперекрад - коментування візуальних елементів фільму, тобто передача словом того, що показано. Кожен незрячий зможе відвідати кінотеатр і «побачити» те, що відбувається на екрані.

У фільмі «Поводир» показана доля людей, які позбавлені бачити барви світу. Фільм про любов, вірність, підлість і зраду в кращих традиціях голлівудського кіно. В основі сюжету – мандри Радянською Україною американського хлопчика та українського сліпого музиканта.

План промо-показу фільму «Поводир» у Кіровограді:

19:00 - прес-конференція зі знімальною групою

19:30 - показ фільму «Поводир»

21:30 - зустріч з глядачем, пряме спілкування з режисером та акторами картини.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!