​Великодне диво - для особливої родини!

11.04.2015
11.04.2015

Ще трошки, і світле Христове Воскресіння осяє землю чарівним сяйвом всепереможного добра та щастя. Вже йдуть на повну потужність приготування - оселі вбираються по святковому, а господині складають меню із смачних страв. На жаль, цього року не усі родини зможуть святкувати як завжди - скрутні часи ставлять свої жорстокі акценти.

Там, де зростає особлива дитина у мами-одиначки і стоїть важливий вибір між купівлею надто коштовних ліків (бо Держава не провела тендерів на закупівлю ліків для забезпечення за місцем проживання), оплатою надвисоких комунальних послуг чи придбанням смаколиків до святкового столу. Тому наша організація звертається до усіх небайдужих кіровоградців, які б хотіли власноруч зробити маленьке Великодне диво для окремої родини. Таких родин, де зараз дуже скрутне матеріалне становище у нас тридцять, і ми дуже хочимо, щоб світлий промінчик радості завітав до них та подарував веселе свято.

Звертайтеся! Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів " Серце матері", тел.: 066-973-12-34. 067-113-81-75



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!