Конкурс творів «Журналістська Школа Здоров’я»

15.04.2015
15.04.2015
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Громадська організація «Прес-клуб реформ» у рамках проекту «Журналістська Школа Здоров’я», що був підтриманий Благодійним фондом «Здоров’я жінки та планування сім’ї» за рахунок коштів USAID, запрошує молодь написати статтю, або зняти ролик, або зробити серію фото, щоб розкрити такі теми, як: - планування сім’ї - репродуктивне здоров’я - безпечне статеве життя.

«Ми хочемо залучити молодь до створення інформаційних матеріалів - статей, сюжетів, презентацій, фільмів, - на теми, що пов’язані із плануванням сім’ї та репродуктивним здоров’ям, а ще - підвищити обізнаність юнацтва – у тому числі майбутніх журналістів, - у питаннях збереження репродуктивного здоров’я та стимулювати хлопців і дівчат вже сьогодні, будучи школярами та студентами, самостійно готувати якісні матеріали на тему планування сім’ї та репродуктивного здоров’я», - розповідає керівник прес-клубу Вікторія Талашкевич.

За словами пані Вікторії, у конкурсі беруть участь усі бажаючі мешканці Кіровограда та Кіровоградської області віком до 35 років - як діючі журналісти/блогери, так і учнівська та студентська молодь, яка лише планує стати журналістами або мріє про таку професійну діяльність. Від кожної творчої групи приймається на конкурс не обмежена кількість робіт. Переможці конкурсу отримують приз внаслідок рішення компетентного жюрі. Основна тема робіт, що подаються на конкурс: «Турбота про репродуктивне здоров’я, вдумливе планування сім’ї та безпечне статеве життя як запорука здоров’я нації та майбутнього України».

До участі у конкурсі не допускаються роботи (статті, відео, фото) що пропагують насильство, расову ненависть, ображають релігійні та національні погляди, людську гідність окремої особи або групи осіб. Роботи (статті, фільми, презентації, сюжети) приймаються українською, російською, англійською, німецькою та польською мовами, - це не впливає на оцінювання робіт.

Організатори конкурсу залишають за собою право в безапеляційному порядку виключити з числа учасників роботи, які не виконуватимуть умови конкурсу, порушуватимуть Положення про конкурс, а також з інших причин, у випадку наявності вагомих підстав і за рішенням більшості членів оргкомітету. Кожен учасник, який надіслав свою роботу на Конкурс, погоджується з усіма правилами конкурсу, підтверджує свої авторські права на роботу та дозволяє некомерційне використання відеофільму в цілях популяризації конкурсу та ідей репродуктивного здоров’я, планування сім’ї та безпечного статевого життя.

Для оцінки робіт, поданих на конкурс, і виявлення переможців, Організатором конкурсу формується журі. Оцінювання закрите. Кожна робота оцінюється за трьома критеріями та за 5-бальною системою. Оцінки журі оформлюються протоколом, оскарженню і перегляду не підлягають. Роботи, подані на конкурс, оцінюються за наступними критеріями: відповідність темі Конкурсу, оригінальність та змістовність, а також грамотність, або монтаж, якість звуку і відеоряду.

Для участі у Конкурсу необхідно до 15 квітня 2015 року надати заявку і саму роботу – поштою на адресу: gubernator-kr-собачка-ukr.net (Вікторія Талашкевич). І зателефонувати, щоб підтвердити подачу заявки та роботи за номером 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) або 050-471-65-16 (Ольга Гріднєва).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!