Запрошення на провідний тест з англійської мови

18.06.2016
18.06.2016

IELTS (International English Language Testing System) - провідний тест з англійської мови, необхідний для тих, хто планує вступити до англомовної школи, коледжу чи університету. Результати IELTS визнаються в усьому світі та навіть можуть бути використані замість шкільной оцінки в атестаті випускника школи, ЗНО з англійської в такому разі здавати не потрібно.

Рівень володіння англійською мовою оцінюється за 9-ти бальною шкалою. Існують 2 версії – Академічний за Загальний модуль, що відрізняються за рівнем складності завдань. В Україні IELTS можна скласти в екзаменаційному центрі Британської Ради. Раніше здати екзамен такого високого рівня мешканці Кіровограду могли тільки в Києві або в іншому великому місті.

Що додавало додаткового стресу та витрат на подорож. З червня цього року Британська Рада разом з міжнародною школою Мортімер запроваджує тестування IELTS в Кіровограді. Вперше в нашому місті - міжнародний екзамен IELTS від Британської Ради на базі школи Мортімер! Бесплатна реєстрація та інтенсівні підготовчі курси на формат тесту, пробний МОК-тест перед іспитом. Запис за телефоном 0504573211, або за адресою вул. Пашутинська, 47. Дата найближчого іспиту - 18 червня! Модуль Академик. При реєстрації на сайті Британської Ради обирайте місце проводження тесту Кіровоград! Посилання для реєстрації - https://ielts.britishcouncil.org/ukraine?_ga=1.13...

P.S. Якщо в Вас будуть складнощі з правильною реєстрацією на іспит, звертайтесь до нашого адміністратора за адресою вул. Пашутинська, 47, школа Мортімер, з 10:00 до 19:00, тел. 050-4573211, 096-4954195, допомога в реєстрації безкоштовна. Також Ви можете записатись на інтенсив-курс з підготовки до іспиту та на пробне тестування (MOCK-Exam).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!