Авіамодельний спорт у Кіровограді

29.06.2016–02.07.2016
29.06.2016–02.07.2016

Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді повідомляє про проведення у м.Кіровограді Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Всеукраїнських змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі літаків у приміщенні) з 29 червня по 02 липня 2016 року.

Змагання проводяться з метою стимулювання розвитку творчого та фізичного зростання, спортивно-технічної майстерності дітей та юнацтва, удосконалення технічних навичок і задоволення їхніх потреб у самореалізації, подальшого розвитку, популяризації та пропаганди науково-технічної творчості з авіамодельного спорту.

У змаганнях візьмуть участь 4 команди, 20 вихованців авіамодельних гуртків позашкільних навчальних закладів України.

Програмою змагань передбачається:

–особиста першість з найпростішими моделями для спортивних залів серед спортсменів молодшої вікової групи (з 6 до 15 років включно на рік проведення змагань) – 2 спортсмени від кожної команди в класах моделей F-1-N та F_1_R;

–особиста першість з моделей для спортивних залів серед спортсменів старшої вікової групи (до 18 років включно на рік проведення змагань) у класах моделей F-1-D, F-1-Lта “Mini-Stick”;

–Командна першість у класах моделей F-1-N, F_1_R, F-1-D, F-1-Lта “Mini-Stick”.

Повідомляємо, що відкриття змагань відбудеться 29 червня 2016 року о 14.00 годині у приміщенні Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, за адресою: м.Кіровоград, вул. Вокзальна 14. Планується участь у відкритті Змагань представників управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

Закриття змагань: 02 червня 2016 року о 12.00 в конференцзалі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (адреса: м.Кіровоград, вул.. Вокзальна (Жовтневої революції), 14)

За додатковою інформацією звертатися за телефоном:

22-88-98 – директор комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» – Нечаєва Зінаїда Іванівна;

22-89-01 – заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» – Єлізарова Є.Ю.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!