Школа громадського діяча

22.10.2016–23.10.2016
22.10.2016–23.10.2016

У Кропивницькому в коворкінгу «KOWO» проведуть Школу громадського діяча у суботу-неділю, 22-23 жовтня, повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

«Школа полягає в тому, що два дні з ранку до вечора спікери – ФРІшники з багаторічним стажем – з усієї України ділитимуться своїм досвідом і розповідатимуть, як стати справжнім громадським діячем. Зокрема, будуть масивні блоки з проектного менеджменту і тайм-менеджменту, інтенсивні тренінги з лідерства й ораторської майстерності, по співпраці ЗМІ з правоохоронними органами. Під кінець буде особливий бонусний захід – тренінг з аргентинського танго», – каже координатор заходу Дмитро Бабак.

Організатори запрошують усіх, хто бажає розвиватися. «Чекаємо усіх, хто бажає реалізувати себе в третьому секторі влади, тобто, в громадській діяльності. Ця школа – експрес-навчання, яке допоможе людині, в якої є ідея, знайти ключі до її втілення. Зі свого боку ми надаємо весь необхідний кейс знань і корисних контактів», – додав Бабак.

Спікери вчитимуть учасників: – організовувати проекти; – ораторської майстерності; – магії керування часом та лідерству; – співпраці з владою; – проведенню медіа-кампаній та співпраці зі ЗМІ; – пошуку ресурсів на проекти; – майстерності аргентинського танго.

Початок тренінгів о 9:00. Кінець – о 19:00. Для участі у Школі треба заповнити анкету http://bit.ly/2c4rKRT. Місце проведення: м. Кропивницький, провулок Василівський, 10, 5 поверх, (Креативний ІТ-простір «KOWO»). Координатор заходу: 066-616-51-28 (Дмитро).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!