Служба крові в Україні: реалії і картинка у ЗМІ

25.10.2016
25.10.2016
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У вівторок, 25-го жовтня з 12.00 до 14.00 у Прес-клубі реформ триватиме Круглий стіл з елементами тренінгу для представників медичних установ, органів влади, ЗМІ, неурядових організацій.


Разом із київським медіа-експертом та кіровоградськими фахівцями сфери охорони здоров’я учасники проаналізують сюжети місцевих телеканалів про донорство крові, опубліковані впродовж останнього року. Дізнаються, чи відповідають ці сюжети журналістським професійним та етичним стандартам. Які теми у сфері донорства висвітлюють, а які замовчують житомирські, львівські, харківські та кіровоградські мас-медіа? Чому тема донорства крові нині – одна з найактуальніших для журналістів? Що заважає Україні побудувати сучасну службу крові? Як журналісти можуть рятувати життя, просто виконуючи свої професійні обов’язки? Також організатори поділяться конкретними професійними прийомами та навиками, зокрема з «олюднення» матеріалів та уникнення «кадрів-канібалів».

Організатори: Асоціація «Спільний простір», ВМГО «Асоціація молодих донорів України». Контактна особа: Новобранець Юлія, координаторка проектів ВМГО «Асоціація молодих донорів України», krov.ua.zt@gmail.com та 093 705 24 69

УВАГА! Реєстрація на заходи обов’язкова: https://goo.gl/Cibu0E
Кількість місць обмежена!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!