Ozerka winter race-2017

19.02.2017
19.02.2017

У неділю, 19-го лютого 2017-го року поблизу дитячого медичного центру «Добруджа», в мальовничій місцевості «Шервудського лісу», відбудуться зимові велоперегони, які вже шостий рік поспіль, проводить Кіровоградський клуб велолюбителів«Там-Де-Ми» - «Ozerka winter race– 2017». Прийняти участь у змаганнях запрошуються усі бажаючі, які досягли 16 річного віку, та мають велосипед. Про час початку заходу та деталі буде повідомлено на головній сторінці офіційного сайту клубу www.velo.kr.ua. Приходьте на зимове свято спорту та підтримайте учасників.

Існує поширена думка, що пора для велосипеда – літо. Але катання по засніженим стежкам приносить не менше задоволення, аніж їзда по розпеченому асфальту! Лісові стежки з піщаним покривом, різноманітні перепони та несподівані повороти додають не аби якого драйву, адреналіну, та незабутніх вражень від перегонів!

Глядачі можуть дістатисядо місця проведення перегонів на громадському транспорті. Маршрутні автобуси №108, 112, 1Ц, 113,6, 8, 21, а також ті, що проїжджають Обласну лікарню. Є можливість під'їхати на автомобілі: по вул. Волкова до лікарні УМВСУ (у бік Озерної балки), припаркувати авто та пройти стежкою 100 м до стартового майданчику, прямуючи на Захід. Попередня реєстрація учасників проводиться до 17 лютого 2016 року на сайті клубу www.velo.kr.ua або за посиланням.

Підтвердження офіційної реєстрації участі в перегонах відбудеться безпосередньо на місці старту через організаторів, шляхом надання відповідної заяви та реєстраційного внеску у сумі 50 грн.

При собі мати:

-копію документу, що посвідчує особу заявника;

-велосипед у справному стані;

-шолом (можливий обмін з-поміж учасників );

-заряджений мобільний телефон для екстреного зв'язку з організаторами.

Рекомендується при проходженні траси використовувати велоокуляри та мати при собі ремкомплект. Час проведення та схема траси гонки можуть коригуватись організаторами, в залежності від погодних умов та інших обставин.

Велоклуб «Там-Де-Ми» Прес-служба tdm-velopress@ukr.net



Комментарии

Lena Litvinova17 февраля 2017 21:23
0
Будем!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!