Стратегічне планування – запорука успішного розвитку громади!

25.05.2017
25.05.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Шановні колеги, громадська організація «Прес-клуб реформ» у партнерстві із громадською організацією «Місток» запрошують Вас взяти участь у круглому столі на тему «Стратегічне планування – запорука успішного розвитку громади».

Мета заходу – започаткувати процес організації стратегічного планування у об'єднаних територіальних громадах Кіровоградської області та розроблення Стратегій розвитку об’єднаних громад для поширення досвіду успішної децентралізації. Цільові групи учасників: голови об’єднаних громад, їх заступники, секретарі рад об’єднаних громад, працівники економічного управління/відділу, відділу проектної діяльності, депутати об’єднаних громад, старости, журналісти.

До участі запрошуємо керівників об'єднаних територіальних громад області та ті громади, що отримали позитивні висновки від Кіровоградської ОДА, зокрема, Бережинська, Тишківська, Компаніївська, Первозваніська, Обознівська, представники ОМС громад що розпочали процес об’єднання та інші які підпадатимуть під вимоги на момент заходу, експерти та представники громадських організації, які хочуть долучитись до Стратегічного планування громад.

У рамках заходу планується розглянути наступні аспекти етапів розробки Стратегічних планів громад :
1. Випробувані на практиці варіанти визначення ключових проблем громади.
2. Діагностика стану розвитку громади. Коли і з чого починати?

3.Можливості залучення експертів з України та країн ЄС до розробки Стратегічних планів новостворених та існуючих на сьогодні ОТГ.

4.Аналіз ресурсної бази громади. Стратегічне бачення і поточні роботи.

5.Роль ГО у організації стратегічного планування ?

Дата: 25 травня. Початок: о 14:00 (завершення о 16.00). Адреса: Кропивницький, Прес-клуб (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка»): http://kirovohradpressclub.org/-contacts

Організаційні деталі: Учасникам буде відшкодована вартість проїзду. Для цього потрібно обов'язково привезти з собою і надати нам квитки у обидві сторони. (Відшкодування відбувається виключно за наявності квитків на автобус).

Просимо підтвердити отримання даного листа та участь у тренінгу до 21 травня включно із поміткою «Стратегічне планування – запорука успішного розвитку громади» на електронну скриньку mistok2015@gmail.com із зазначенням ПІБ учасників, посада, назва ОТГ чи потенційної ОТГ, контакти учасників.

Координатор проекту у Кіровоградській області - Валентина Остапчук, голова громадської організацією «Місток»: (067) 939-07-07, (099) 961-05 -16.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!