Книжкові виставки

19.06.2017–21.06.2017
19.06.2017–21.06.2017
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Обласна бібліотека для юнацтва запрошує переглянути книжкові виставки:

з 19 червня - «Людської пам’яті свіча палає» (до Дня скорботи і вшанування жертв війни в Україні) (відділ популяризації книги).Виставка присвячена усім, хто став для нас прикладом беззавітної любові до Вітчизни і свого народу, незламної волі і героїзму, живуть у вдячній пам'яті народів. В нашій пам'яті подвиги, здійснені на полях боїв з агресором, пам'ять про тих, хто вершив історію, прийняв смерть заради Перемоги, заради Батьківщини, заради майбутнього.

з 21 червня – «Молодий цвіт української нації» (до Дня молоді) (відділ абонементу). До уваги читачів новинки літератури з різних аспектів знань: історії, культури, спорту, публіцистики і , звичайно, новинками художньої літератури.

з 21 червня Майбутнє, вільне від наркотиків (до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом) (відділ абонементу). ловживання наркотичними речовинами та психотропними засобами, їх незаконний продаж – соціальна проблема світового масштабу, що потребує вирішення. В Україні вона набула загрозливого характеру і має всі риси епідемічного процесу. Всього 1-5 відсотків наркоманів виліковується від своєї недуги. Запрошуємо до перегляди виставки!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!