Літня Школа Медіаграмотності в Карпатах

30.06.2017
30.06.2017

«Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Зміцнення незалежних ЗМІ в Грузії, Молдові та Україні» оголошує набір учасників на Літню Школу Медіаграмотності. Медіашкола проходитиме з 24 по 28 липня 2017 року у Каратах, а це цілих 5 днів на базі з чаном, квадроциклами та конями!

Медіашкола – це унікальна можливість дізнатись:

як створити крутий репортаж за допомогою мобільного телефону; як розпізнати брехню або що таке верифікація; дізнатись про медіаграмотність та дослідити ефекти медіа; зустріти цікавих людей та корисно провести час. Заняття проводитимуть молоді, але відомі та успішні тренери, які вже мають досвід реалізації власних проектів.

Беріть з собою ноутбуки, планшети, смартфони, музичні інструменти, зручне взуття та купальники.

Хто може взяти участь?

Участь можуть взяти студенти українських ВНЗ 1-3 курсів. Пріоритет буде надаватися студентам, які вже співпрацюють зі ЗМІ, а також авторам найбільш креативних та цікавих робіт.

Як взяти участь?

Для подання заявки на участь в Літній Медіашколі потрібно заповнити онлайн-анкету за посиланням: http://bit.ly/2qVSjQ5

Кінцева дата подання заявок – 30 червня 2017 року, 23:00.

Для участі у Медіашколі буде відібрано 30 осіб. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) креативність та інноваційність представлених робіт, б) досвід роботи зі ЗМІ.

Участь у Медіашколі є безкоштовною для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників.

Робоча мова Медіашколи – українська.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Анни Калініченко за тел. (066) 364 28 08 або на e-mail: hkalinichenko@internews.ua

Міжнародний проект «Зміцнення незалежних ЗМІ в Молдові, Україні та Грузії» спрямований на покращення доступу до корисної інформації для громадян України. Заходи проекту сприяють застосуванню інновацій в галузі журналістики, заохоченню діалогу серед молоді тощо. Проект популяризує цінності етичної та чесної журналістики, висвітлення новин на основі фактів, незалежність редакційної політики засобів масової інформації, та свободу вираження думок, зокрема в Інтернеті.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!