Media camp "Чистий простір-2017"

06.07.2017–09.07.2017
06.07.2017–09.07.2017
Озеро Камінна Чаша
село Цибулеве, Знам'янський район

Команда Media camp'у "Чистий простір" запрошує 6-9 липня на літню таборівку до озера Камінна Чаша, що знаходиться на околицях села Цибулеве Знам'янського району Кіровоградської області. Media camp "Чистий простір" - це чотири дні цікавого і неформального навчання, активного дозвілля на тлі дивовижної природи, якісного і корисного спілкування, нових знайомств, ідей та медіапроектів.


Тематика цьогорічного кемпу - медіа vs ігри. На тебе чекає - насичена освітня програма (О! Вона буде неформальна і драйвова!), цікаві методики навчання та комунікаційні практики, ефективний тімбілдінг, спілкування з досвідченими практиками з сфери медіа, основи проектного медіаменеджменту, можливість розробити власну медіа-гру та пограти в такі ігри як "Світ Громад" та "Cash Flow", а також Стихійні читання.

А ще - літній кемп дарує романтику літніх ночей, зоряного неба, неймовірне відчуття зеленого і чистого простору, релаксу, перезавантаження. Таборівка триває з 6 липня до 9 липня. Реєстрація обов'язкова! Триває до 28 червня.
Доступна за посиланням https://goo.gl/forms/pCotuJBXuJRsHjEo1

Ми забезпечуємо трансфер учасників по маршруту Кропивницький-Знам'янка-Цибулеве-Знам'янка-Кропивницький. Проект є некомерційним, спільнокоштовим. Оргвнесок складає 450 грн (транспортні витрати, комплексне харчування, освітня програма, оргвитрати, облаштування наметового містечка).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!