Етнофольклорний фестиваль «Чута Фест» у Цибулевому

19.08.2017
19.08.2017

Фестиваль «Чута Фест» відбудеться цього року 19 серпня, на території зеленої садиби «Гайдамацька Січ», в мальовничому с.Цибулеве (Знам'янського району, Кіровоградської обл.). Програма розпочнеться об 11 годині. Буде, як і минулого року, кілька майданчиків творчих майстерень.

На початку виступатимуть фольклорні колективи, за ними свою творчість подарують гурти з козацьким роком. Серед запрошених гурти "Вій" (м. Київ), "Проти течії" (м. Кропивницький), "Партизан-bend". Ми чекаємо на приїзд молодого київського бандуриста Євгена Іваненка. також дивуватиме своїми музичними вміннями грі на гармошці Сергій Собко з Кривого Рогу. Знайомий нашій аудиторії кропивницький гурт "Ексампея", вони теж обіцяли завітати на свято.

Вже традиційним на "Чута-фесті" буде ярмарок майстрів, які не тільки покажуть, що вони вміють, а й проведуть майстер-класи. Усім, кого цікавить гончарне мистецтво - ви зможете долучитись до виготовлення глечиків і не тільки разом з Олексієм Дерев'янком.

Окремим напрямком фестивалю стане поетичний, а на художній галявині майстри пензля покажуть свої полотна. Наприкінці свята буде фаєр-шоу."



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!