Набір в організацію AIESEC: Кропивницький

20.08.2017
20.08.2017

Приєднуйся до найбільшої міжнародної молодіжної організації AIESEC! Створи своє майбутнє вже зараз!! Global Leader - це програма розвитку лідерства серед молоді, шляхом реалізації соціальних проектів.

Що на тебе чекає?

✔Команда Приймаючи участь в програмі Global Leader, ти працюєш в команді студентів, вчишся взаємодіяти з абсолютно різними типами людей та досягати поставлених цілей.

✔Проектна діяльність Самостійно проходиш всі етапи реалізації міжнародного проекту, від планування до реалізації та його оцінки.

✔Професійний досвід Університет на жаль не може надати молоді необхідних практичних навичок для професійної самореалізації. А ти протягом проекту можеш спробувати себе в абсолютно різних сферах діяльності — маркетинг, HR, міжнародні відносини, продажі, організація івентів, менеджмент.

✔Особістісній розвиток Завдяки діяльності в проекті, постійної роботи над собою, виходу із зони комфорту, випробуванню самого себе, а також завдяки циклу конференцій і семінарів, починаєш краще розуміти себе, свої цінності, слабкі і сильні сторони.

✔Практика англійської мови Англійська мова - офіційна мова AIESEC. Займаючись організацією міжнародного проекту, прймаючи участь у конференціях ти постійно спілкуєшся з молоддю різних країн і знаходиш друзів по всьому світу.

Не прогав шанс! Зміни своє життя, просто зареєструвавшись: http://aiesec.ua/youth/join-aiesec/ І з тобою зв'яжуться менш, ніж через 48 годин!

Бажаємо успіхів!

Більше про організацію дізнавайся тут



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!