OBRIY KINO FEST

22.09.2017–24.09.2017
22.09.2017–24.09.2017
Кинотеатр "Портал"
Кировоград, ул. 50 лет Октября, 1-а

OBRIY KINO FEST відбудеться в Порталі 22-23 вересня. Зверніть увагу, у зв'язку з цим, 22, 23 та 24 вересня відбудуться зміни у розкладі кінотеатру. Для зручності глядачів Тусовка зробила окремі розклади на ці дні. Шукайте їх в афіші на сайті.

В програмі фестивалю:

П'ятниця, 22 вересня

15.00, Червоний зал:

«Микита Кожум'яка» — український 3D-анімаційний фільм-фентезі, знятий Мануком Депояном за мотивами однойменної казки Антона Сіяніки. Прем'єра стрічки в Україні відбулась 13 жовтня 2016 року. Фільм розповідає про хлопчика Микиту, який повинен врятувати світ людей і світ магії від відьми.

19.00, Червоний зал:

«Гетьман» - екранізація однойменного роману Віктора Веретеникова. Фільм розповідає про долю однієї з найяскравіших постатей в історії України, про людину, яка змінила хід української історії. Це картина про великого гетьмана України, ім'я якого - Богдан Зиновій Хмельницький. Історія починається з 1647 року, і показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Але головною лінією сюжету є не саме повстання, а трагічне кохання Богдана Хмельницького до молодої польки Гелени.

Після сеансу - зустріч з творчою групою: режисером фільму Валерієм Ямбурським та виконавцем головної ролі Костянтином Лінартовичем.

Субота, 23 вересня.

16.00, Червоний зал:

Прес-конференція за участю представника Держкіно (очікується, що це буде Сергій Неретін), режисера фільму «Припутні» Аркадія Непиталюка, виконавця однієї з головних ролей актора Якова Ткаченка та генерального продюсера компанії «Стар Медіа» Юрія Мінзянова.

17.00, Червоний зал:

Стрічка «Рідні», яка розповідає про громадянина Росії, народженого в СРСР українця Манського, який мандрує Україною, щоб досліджувати українське суспільство після революції Майдану на прикладі своєї власної сім'ї, що живе в різних кінцях країни: у Львові, Одесі, на Донбасі та в Криму. Стрічка шукає причини конфлікту, після якого громадяни однієї країни опинилися по різні боки барикад, в тому числі, і сім'я режисера. Головний наратив відбувається зараз, але інша його лінія висвітлює глибоке коріння конфлікту між Україною і Росією.

19.00, Червоний зал:

«Припутні» Юра - звичайний таксист, який зовсім недавно розлучився зі своєю дівчиною, але ж вони були разом кілька місяців. Щоб якось заповнити пустоту, він починає шукати легке задоволення. На одній із зупинок знаходить жінку Людку з 20-річною дочкою Світланою. За непогану суму вони просять відвезти їх в Богом забуте містечко Припутні. Для самих жінок ця поїздка зовсім не в задоволення - це щорічна обов'язок, щоб провідати бабусю Зіну. Юра зовсім не радий опинитися в цьому місці, а ще й доля змушує його затриматися там...

Після сеансу - зустріч з творчою групою: режисером фільму Аркадієм Непиталюком і актором Яковом Ткаченком.

Неділя, 24 вересня.

17.00, Червоний зал:

«Чужа молитва» Неймовірна, але цілком реальна історія молодої кримськотатарської дівчини, яка під час окупації фашистами Бахчисарая врятувала життя 88 єврейським дітям. Саїді - вихователька в притулку для татарських дітей-сиріт, до якої звертається за допомогою хлопець Іцхак, який разом з іншими дітьми-євреями ховається від фашистів. Незважаючи на смертельну загрозу, дівчина бере під свій захист небезпечних вихованців і перетворює маленьких євреїв на татар - дає їм нові імена, вчить мови, звичаїв і молитов...

19.00, Червоний зал:

«Слуга народу -2» Президент Василь Голобородько у влади вже майже півроку. Економічна ситуація в країні погіршилася, ціни ростуть, національна валюта знецінюється. Кредит народної довіри до Президента стрімко падає. Для стабілізації ситуації в країні Голобородько необхідно отримати фінансову допомогу МВФ у розмірі 15 мільярдів євро, яку можуть надати, якщо в Україні будуть введені реформи і прийняті антикорупційні закони. Однак Верховна Рада, якій таємно керують олігархи, блокує голосування по пакету цих законів.

Щоб реалізувати свої плани, Президент вирушає в поїздки по Україні. Він побуває в Харкові, Одесі, Запоріжжі та у Львові. Його чекає велика кількість пригод, випробувань і навіть переслідування «тітушок».

Квитки вже в продажу



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!