Марк Лівін "Рікі та дороги"

14.11.2017
14.11.2017
Тайм клуб "Берлога"
Кировоград, ул. Большая Перспективная, 62

Презентація нової книжки Марка Лівіна у Кропивницькому.

14 листопада за адресою вул. Велика Перспективна, 62 в тайм-клубі "Берлога" відбудеться презентація нового роману Марка Лівіна «Рікі та дороги», який побачив світ у видавництві «Vivat». На зустрічі пройде відкрита бесіда з автором, знайомство з уривками роману та автограф-сесія. Початок події о 18.00.

Про що роман «Рікі та дороги»:
«Рікі та дороги» – історія про чотирнадцятилітнього Матвія, хлопчика із синдромом Асперґера. Матвій може існувати тільки за власними правилами, до яких іншим потрібно призвичаюватися. Поставленого діагнозу у книзі немає, адже деякі стадії аутизму в Україні дуже часто не діагностуються і ці діти живуть серед нас, як звичайні. Але з поведінки та відчуттів головного героя це зрозуміло.

Матвій втікає до лісу, щоб знайти себе. Прагнучи порозумітися з власним «я», він розповідає про свої почуття, сім’ю, світ, який водночас розбився на друзки, як тарілка. І про неймовірного друга — рудого собаку із чорною лапкою, купою історій і специфічним почуттям гумору. Це важлива і вкрай потрібна книжка про вміння приймати інакшість людей і про любов. Книжа про усвідомлений біль і неусвідомлені страхи, про раз і назавжди визначені правила і про час, коли їх варто порушити.

«Текст вийшов багато в чому біографічним, мені довелося повернутися до складних моментів моїх взаємин з мамою і пробачити їй та собі багато складних речей. Ця книга присвячена їй», – Марк Лівін.

Для кого ця книжка:
Ця книга адресована тим, хто зіткнувся з інакшістю своїх дітей, людям, які хочуть розібратися зі своїми страхами, яким треба повірити у те, що життя існує навіть після найфатальніших помилок, і воно насправді досить звичайне у побуті, але в десятки разів сильніше у бажанні жити та спокутувати

Про автора:
Марк Лівін – сучасний український письменник, журналіст. Колишній маркетинг-директор Громадського телебачення. На даний момент заступник головного редактора The Village Україна. Автор книжок «Життя та інша хімія», «Бабине літо».
Подія відбудеться за підтримки ГО "Територія успіху"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!