«Степові БАРВИ». Другий етап

15.11.2017
15.11.2017
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

Саме в Кіровоградському обласному Художньому музеї 5 жовтня 2017 року відбулась виставка, присвячена Дню Художника. Її унікальність полягала в тому, що художники вирішили привернути увагу громадськості та влади регіону до катастрофічного становища Будинку Художника.

І їм це вдалось! Вже 20 жовтня у Будинку Художника відбувся перший етап аукціону на підтримку молодих художників. Акцію, організовану Кіровоградською обласною організацією Національної спілки художників України підтримали меценати, Громадська рада при Кіровоградській обласній державній адміністрації, голова Кіровоградської облдержадміністрації, благодійний фонд«Срібна ПАЛІТРА».
Меценати на власні очі переконались у критичному стані приміщення Будинку Художника і підтвердили необхідність термінових дій. Художники власними силами відремонтували дах будівлі, проте приміщення потребує негайних заходів з енергоефективності, опаленні, капітальному ремонту. Організатори впевнені, що Благодійний Аукціон допоможе налагодити нормальні умови для творчості. На виручені від продажу картин, які художники пропонують за символічними цінами, Кіровоградська обласна організація Національної спілки художників України планує встановити нові вхідні двері, організувати опалення та розпочати ремонтні роботи.
Тож, запрошуємо всіх небайдужих підтримати обласний Будинок Художника!
Чекаємо вас 15 листопада 2017 року о 16.00 годині за адресою: вулиця Велика Перспективна, 60 у місті Кропивницькому на Другому етапі Благодійного Аукціону «Степові БАРВИ»!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!