Тренінг від керівниці програми Креативна Європа

04.12.2017
04.12.2017

У понеділок, 4-го грудня 2017 року до міста Кропивницький завітає із візитом керівниця Національного Бюро програми Європейського Союзу "Креативна Європа" в Україні - Юлія Федів. У планах пані Юлії - провести відкритий тренінг для всіх бажаючих, щоб презентувати програму «Креативна Європа» у нашому місті.


Попередньо, спираючись на активне сприяння і підтримку Департаменту культури, туризму та культурної спадщини, - планується провести цей тренінг в осередку поширення корисної інформації для багатьох діячів культури - в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського.

Будь ласка, слідкуйте за анонсами - детальніша інформація про час і місце буде додана найближчим часом! Участь у тренінгу - безкоштовна. Детальніша інформація - за телефоном: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич, координаторка Прес-клубу реформ).

Програма «Креативна Європа» - це рамкова програма Європейської комісії, спрямована на підтримку культурного та креативного секторів Європи. Загальні цілі програми полягають у захисті, розвитку та популяризації культурного та лінгвістичного різноманіття і зміцненні конкурентної здатності культурного та креативного секторів Європи.

Орієнтовний обсяг фінансування програми з бюджету ЄС – 1,46 млрд. євро. Програма складається з двох підпрограм: «Культура» (31% бюджету програми) і «Медіа» (56% бюджету). Також окремою статтею бюджетних витрат в рамках програми є міжсекторальний напрямок (13% бюджету), завданням якого є забезпечення реалізації інструменту фінансового кредитування (Guarantee Facility) та підтримка мережі національних бюро програми «Креативна Європа».

Сайт програми - http://creativeeurope.in.ua/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!