Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує

13.02.2018
13.02.2018
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

З 12 по 18 лютого Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує:

Переглянути книжкові виставки:

з 12 лютого – «Майдан. Революція. Гідність» (до Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні) (Відділ популяризації книги).Представлені видання розповідають про героїв і перебіг Революції Гідності, що пробудила у душі кожного українця нестримний потяг до свободи та волі;

Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина. Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни. До Дня Святого Валентина в книгозбірні будуть оформлені наступні книжкові виставки:

з 12 лютого – «Очима ти сказав мені: люблю…» (Відділ абонементу);

з 12 лютого – «Кохання єднає серця» (Відділ мистецтв);

з 13 лютого – «Леонід Куценко – дослідник творчості Є. Маланюка» (до 65-річчя від д.н. Л. Куценка) (Відділ абонементу).Леонід Васильович здійснив вагомий внесок у розвиток української літератури, відкрив широкому загалу ім'я Євгена Маланюка - одного з найкращих поетів української діаспори, дослідив цікаві сторінки життя відомих та маловідомих українських письменників, зокрема: Д. Чижевського, М. Зерова, М. Куліша, М. Вороного та багатьох інших.

Масові заходи:

13 лютого о 9.45 працівники відділу популяризації книги проведуть валеологічну гру «Збережи своє здоров’я».Найцінніше, що має людина – це здоров`я! Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя.

13 лютого о 14.20 та 14лютого 14.30 працівники відділу популяризації проведуть валеологічну гру «Крок за кроком до здоров’я», в рамках бібліопроекту Lifesafe (Подбай про свою безпеку) спільно з ДСНСУ в Кіровоградській області.

13 лютого о 13.00, 14 лютого о 12.40 та 15.00, 16 лютого о 13.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть розважально-пізнавальну гру «Масляна весну закликає». Учасники дізнаються українські традиції та звичаї цього свята та приймуть участь в різноманітних естафетах та забавах.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка.

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності;

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!