Шалено цікавий тиждень в бібліотеці для дітей

13.02.2018–18.02.2018
13.02.2018–18.02.2018
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 12 по 18 лютого 2018 року

13 лютого о 14.00 завітайте до відділу підліткового читання на романтичну подорож «В країну Закоханих». Ви зможете взяти участь в ігрових конкурсах, у майстер-класі з виготовлення вітальної листівки «Я+Ти =Дружба! Любов!», отримаєте багато корисних порад, і просто весело та корисно проведете вільний час. Захід проходитиме в рамках підліткових студій «Діалог».

14 лютого о 10.30 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших користувачів на Love-story казкових героїв і арт-колаж «Долоньки любові» до Дня Святого Валентина.

15 лютого о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Школяр і комп’ютер: технології без шкоди» на тему: «Створення буклету в програмі MicrosoftOfficePublisher».

18 лютого з 12 до 15 години запрошуємо завітати до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!