Заходи із сприяння торгівлі

27.02.2018
27.02.2018

27 лютого 2018 року у Кіровоградській торгово-промисловій палаті (вул. Преображенська, 79-А) 27 лютого выдбудеться тренінг "Заходи із сприяння торгівлі", який реалізується Інститутом економічних досліджень і політичних консультацій за підтримки проекту "Діалог зі сприяння торгівлі" та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У першій половині заходу учасники дізнаються про інструменти фінансового сприяння зовнішньоекономічній діяльності (документарні розрахунки: інкасова та акредитивна форма, банківські гарантії). Експерти проекту розкажуть про інструменти захисту від недобросовісної конкуренції (антидемпінгові, компенсаційні та спеціальні заходи) та про механізми їх застосування.
Друга половина тренінгу буде присвячена кооперації виробників часнику. Голова СОК "Часниковий кооператив УКрАп" Анна Морозова детально розповість учасникам заходу про переваги кооперації виробників часнику, про можливості та переваги експорту часнику.
Участь у заході безкоштовна.
Реєстрація на захід за адресою invest@chamber.kr.ua у довільній формі, де вказати П.І.Б. учасника, назву підприємства та контактний номер телефону.
Довідки за тел. 0522-35-18-56, 066-952-70-17



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!