Слово як голос душі

14.03.2018
14.03.2018

14 березня о 15-00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться зустріч-інтерв'ю з поетесою і літературознавцем нашого краю - Надією Частаковою. Надія Частакова (Гармазій) народилася й виросла на водах рукотворного моря у м. Свідловодську на Кіровоградщині.

Закінчила факультет філології та журналістики й аспірантуру КДПУ імені В. Винниченка. Кандидат філологічних наук, доцент кафедри видавничої справи, документознавства та інформаційної діяльності Кіровоградського інституту розвитку людини, науковий керівник секції літературної творчості Малої академії наук, член Національної спілки письменників України. Автор книг поезій: «Готика» (2005), «Приручення лиса» (2008), «Тройзілля» (у співавторстві, 2009). Автор літературознавчої монографії «Іван Дзюба: Дух і творчість» (2016). З 2006 року - член Кіровоградського обласного літературного об'єднання “Степ”.

Крім слова, шукає себе в образотворчому мистецтві, фотографії. Вона харизматична і оригінальна в своїй творчості, яскравоасоціативне письмо і довершеність віршової техніки ставлять ім'я поетеси в ряд непересічних молодих обдарованостей.

Запрошуємо усіх бажаючих до нашої літературної вітальні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!