Презентація серії словників-довідників зі спортивного туризму та активної рекреації

21.03.2018
21.03.2018

21 березня о 15. 00 у відділі краєзнавства Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді презентує серію словників-довідників зі спортивного туризму та активної рекреації , автор Колотуха О. В. — доктор географічних наук, доцент, завідувач кафедри менеджменту, економіки, права та туризму Льотної академії Національного авіаційного університету.

Серія складається з трьох словників. У словниках викладено тлумачення основних термінів та понять, що використовуються у теорії та практиці спортивного туризму та активної рекреації. Видання включають понад 2500 термінів та понад 2000 статей з географії спортивного туризму та активної рекреації, туризмології, систематизації спортивного туризму, активної рекреації й туристсько-спортивної практики.

Дослідження буде корисним для науковців, широкого загалу фахівців з туризму, керівників туристсько-краєзнавчих об’єднань учнівської та студентської молоді, студентів туризмознавчих та географічних спеціальностей, краєзнавців, туристів-спортсменів.

Презентація відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24

Запрошуємо до участі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!