​Медіашкола децентралізації для регіональних журналістів

11.04.2018–13.04.2018
11.04.2018–13.04.2018

Академія української преси за сприяння Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Шведським агентством з питань міжнародного співробітництва і розвитку (Sida), проводить масштабний всеукраїнський проект – за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.

До участі запрошуються журналісти друкованих та онлайн-медіа, які висвітлюють реформу децентралізації та прагнуть вдосконалити свої знання та вміння, пройшовши навчання в рамках триденної «Медіашколи децентралізації для регіональних журналістів». Метою проекту є створення мережі кваліфікованих журналістів, які будуть займатися професійним висвітленням реформи децентралізації по всій Україні. Медіашкола у Кропивницькому 11-13 квітня.

АНКЕТА ТУТ

Протягом 3-х днів учасники матимуть змогу підвищити рівень знань з висвітлення реформи та отримати допомогу у створенні професійного матеріалу, що буде опублікований у ЗМІ, які вони представляють. Після участі у тренінгу та публікації кінцевого продукту, журналісти матимуть можливість знову обмінятися та поділитися своїм досвідом. По завершенню проекту роботи журналістів будуть опубліковані у збірнику, присвяченому висвітленню питань децентралізації.

Організатори покривають всі витрати на проїзд, харчування та проживання (одномісні номери). Для роботи в рамках тренінгу кожному учаснику необхідно мати з собою ноутбук або планшет.

Контактна особа: Юлія Гуза, координаторка проектів АУП, телефонуйте: (067) 638 71 62



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!