Екологія очима молоді

17.04.2018
17.04.2018

17 квітня 2018 р. о 13:00 в Орхуському центрі екологічної інформації ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться обговорення екологічних питань на засіданні дискусійної платформи “Екологія очима молоді”, приуроченої до Дня довкілля.

Проблеми відносин людини й природи належать до переліку найактуальніших і визначають рівень благополуччя як всієї світової цивілізації, так і кожної країни зокрема. Внутрішній світ будь-якого народу схожий на світ того пейзажу, серед якого він живе, на ті землі, що він обробляє й забудовує.
День довкілля є унікальною можливістю нагадати молодим людям, що їм належить майбутнє, в якому вони повинні не тільки знати про екологічні проблеми та уміти їх долати, а взагалі цих проблем не створювати. Це до снаги лише екологічно грамотній людині, здатній правильно оцінити результати своєї діяльності, такій, яка не завдасть шкоди навколишньому середовищу, яка володітиме культурою поведінки й навичками дбайливого ставлення до природи.
Мета проведення заходу: привернути увагу студентської та учнівської молоді до екологічних проблем регіону, розширити їх знання про екологічну свідомість та культуру, про цінність та багатогранність довкілля.
Теми, що пропонуються до обговорення:
- екологічне краєзнавство;
- поводження з побутовими відходами;
- радіаційні ризики населення м. Кропивницький
- шкідники деревних насаджень;
- генна модифікація сої та інші.
В засіданні дискусійної платформи візьмуть участь: представники департаменту екології та природних ресурсів ОДА, обласного управління водних ресурсів, члени обласного та міського осередків Всеукраїнської екологічної ліги, екологи, викладачі та педагоги, студенти вищих навчальних закладів, учнівська молодь.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!