Єврофест

19.05.2018
19.05.2018
Ковалевский парк
Кировоград

Щорічно, з 2003 року третьої суботи травня в Україні святкується День Європи.19 травня з 10.00 до 15.00 у Ковалівському парку міста Кропивницького у рамках відзначення Дня Європи в Україні відбудеться фестиваль «Єврофест – 2018».

Організатори фестивалю: Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Рада євроклубів КіровоградщиниКіровоградського обласного ЦДЮТ, Центр європейської інформації Кіровоградської обласної наукової бібліотеки ім. Б. Чижевського, Центр європейської інформації від Представництва ЄС в Україні при ЦДПУ ім. Винниченка, управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікації з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, управління освіти міської ради м. Кропивницького, Центр розвитку національних культур «Єдина родина» за підтримки Представництва ЄС в Україні, міжнародної агенція «Погляд – NEXT».

«Єврофест - 2018» об’єднує діяльність євроклубів Кіровоградщини та проєвропейські громадські ініціативи. Цього року активну участь беруть
33 євроклубів м. Кропивницького та Кіровоградської області, громадські організації «Полонія», «Нашіте Хора», «Розвиток», «Союз вірмен України в Кіровоградській області», «Інтелігенція ромів Кіровоградщини».

Заходи фестивалю різноманітні, цікаві, яскраві та змістовні. Ковалівський парк м. Кропивницького перетвориться на Європейське містечко, у рамках якого будуть працювати творчі майстерні, інформаційні та ігрові палатки, де можна буде отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі, взяти участь у цікавих іграх, вікторинах, конкурсах. Кожен мешканець нашого міста зможе переглянути виставки кращих робіт талановитої молоді, що присвячені Дню Європи. Про європейські цінності, глобальні цілі десятиліття, особливості історії та культури країн Європейського Союзу можна буде дізнатись під час презентацій євроклубів Кіровоградщини та національних товариств. У рамках роботи Європейського містечка планується робота інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий зможе залишити власні думки та свої побажання на тему: «Україна – європейська країна».

Запрошуємо мешканців та гостей міста взяти активну участь у святкуванні Дня Європи в України.

Чекаємо на вас 19 травня 2017 року 10.00 до 15.00 на площі Героїв майдану та у Ковалівському парку міста Кропивницького.

Початок «Єврофесту» о 10. 00на площі Героїв майдану

Детальну інформацію можна отримати у голови Ради євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного ЦДЮТ Олени Арутюнян. Контактний телефон: 0501725751.

e-mail: ocdut@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!