Європейська здибанка у парку на Козачому острові

27.05.2018
27.05.2018
Казачий остров
Кировоград, проспект Винниченко, 12

Хочете дізнатися більше про Європу, взяти участь у вікторині та розіграшу призів, розширити свій кругозір про стосунки Україна-ЄС та весело і цікаво провести час? Тоді завітайте на Європейську здибанку, яку проводить у парку на Козачому острові команда «Team Europe Кропивницький» у неділю, 27 травня.


- Наша команда об'єднує експертів та експерток із різних сфер, які прагнуть посилити різносторонні відносини між Україною та ЄС на рівні Кіровоградщини. У парку під час заходу ми поділимося ідеями для поширення європейських цінностей та способу життя, підтримки українських реформ і залучення фінансової та технічної допомоги ЄС у кожен куточок України і Кіровоградської області, - розповідає ініціаторка зустрічі Вікторія Талашкевич.

За її словами, Team Europe – це простір для діалогу, обміну ідеями, актуальними новинами про відносини між Україною та ЄС, а також координації публічних заходів у Кропивницькому та районах Кіровоградщини. Місія команди - через концентрацію зусиль місцевих експертів та експерток із різних напрямків органічно вплести тематику українсько-європейських зв’язків у контекст Кіровоградщини, а також насичити інтелектуальний простір міста та області корисною та актуальною інформацією про відносин Україна-Європа.

Європейська здибанка відбудеться за підтримки Представництво ЄС в Україні. Захід відбуватиметься паралельно із Кропивницьким Півмарафоном - у локаціях Урбаністичної майстерні «Містотворення», яку організовує Агенція сталого розвитку «Хмарочос» в амфітеатрі на острові, поруч із містком, що поєднує проспект Винниченка та парк Пушкіна. Вхід - вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!