Кубок Барбоса 2018

27.05.2018
27.05.2018
Казачий остров
Кировоград, проспект Винниченко, 12

У неділю 27 травня у парку на острові Козачому у Кропивницькому відбудеться Кубок Барбоса – традиційна і улюблена багатьма виставка-конкурс для безпородних собак, що її влаштовує організація захисту тварин «БІМ».

Головні партнери і спонсори свята - дилер ТМ "Йосера" з продажу кормів для домашніх тварин у Кіровоградській області, ветаптека\зоомагазин\веткабінет "Ветмедик", а також київський благодійний фонд " Щаслива лапа". Дякуємо!

Організатори свята, що відбудеться паралельно із Кропивницьким Півмарафоном, Фестивалем «Коловрат» та Фестивалем вуличної їжі, запрошують господарів та любителів безпородних собак взяти участь у виставці та змаганнях, які почнуться о 10.00 (реєстрація учасників - о 9.30 біля сцени).


Хто сказав, що для того, щоб стати чемпіоном, завоювати кубок і звання переможця собаки повинні мати бездоганну генеалогію, відповідати стандартам чи закінчити із відзнакою курси дресури? Це неправда! Такої вірності та вроди, як у безпородних собак, немає у жодної породи, переконані в організації «БІМ»!

Якщо ваш улюбленець унікальний своїми довгими вухами, великими вусами чи неймовірним візерунком плям на спині? Якщо він неповторно вміє качатися на спині, ловити м'яч або швидше за всіх їсть сосиску, тоді ви просто не можете пропустити єдину у нашому місті виставку собак, де за звання самого милого і оригінального будуть боротися найбільш безпосередні чотирилапі!

У програмі свята – конкурси, виставка, ринги, нагородження, а також акція «Знайди собі друга» та благодійний ярмарок, виступи талановитих чотирилапих артистів і розваги для дітей. Увага! Для всіх учасників обов'язкова попередня реєстрація! Заповнюйте форму за посиланням, будь ласка: goo.gl/RNpbgQ

Умови участі у виставці: Для участі у виставці необхідна наявність ветеринарної довідки із відміткою про вакцинацію проти сказу. Благодійний внесок на участь у виставці – 30 гривень. Будь ласка, перераховуйте гроші із поміткою: «На участь у Кубку Барбоса» і зберігайте чек\квитанціяю.


РЕКВІЗИТИ: Кіровоградська міська громадська організація захисту тварин "БІМ", ЄДРПОУ/ДРФО 36298531
Розрахунковий рахунок 26006052919946
ПАТ КБ ПРИВАТБАНК
Код ЄДРПОУ 14360570
Код банку 323583
Отримувач - Кіровоградська міська громадська організація захисту тварин БІМ
Призначення платежу: благодійна допомога тваринам

Карта організації у ПриватБанку: 4731 2191 0010 0704
на ім'я Дорош Катерини Геннадіївни
PayPal - Heleret71@gmail.com

Маєте питання? Телефонуйте: 0506860092 - Катерина, 0667667135 - Євгенія
Сайт Організації «БІМ»: http://bim.kr.ua/

Дизайн афіші - Ігор Соломаха.
Дизайн афіші - Ігор Соломаха.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!