Реєстрація на англомовний тренінг з медіа-грамотності

27.05.2018
27.05.2018

Кропивничан запрошують на тренінг-презентацію відкритого масового англомовного онлайн-курсу з медіа-грамотності у червні 2018 року.

За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з січня по червень 2018 року буде реалізовано загальнодержавний проект - масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course - MOOC).
Проект побудовано на матеріалах курсу English for Media Literacy навчальної он-лайн платформи Coursera. Більш детальна інформація доступна за адресою. Це розвиваючий курс, що поєднує вивчення англійської мови та навички медіа-грамотності. Курс було спеціально розроблено з метою надати учням інформацію щодо медіа-грамотності та навчити найкращим шляхам отримання даних за допомогою сучасних засобів масової інформації. Участь в курсі вимагає знання англійської мови приблизно на рівні B1 (згідно з загальноєвропейською класифікацією рівня володіння іноземною мовою CEFR).
Учасники тренінгу зможуть дізнатися про навчальні та просвітницькі можливості масових англомовних он-лайн курсів на прикладі відкритого масового англомовного онлайн-курсу з медіа-грамотності.
Тривалість тренінгу – 5 годин. Участь безкоштовна. Після закінчення тренінгу учасники отримають Сертифікат про походження тренінгу. Тренінг будуть проводити кваліфіковані фасилітатори, фахівці з англійської мови.
Точну дату та місце проведення зайнять буде повідомлено відібраним учасникам.
Щоб взяти участь у конкурсі та стати учасником тренінгу, заповніть анкету на https://goo.gl/HNxm7R не пізніше ніж 27 травня 2018 року. Результати конкурсу буде оголошено не пізніше 1 червня 2018 року.
Якщо у вас виникли будь-які питання щодо проекту, пишіть на gosvitlo.info@gmail.com.
Масовий відкритий онлайн-курс англійської мови та медіа-грамотності проводиться Регіональним офісом з питань викладання англійської мови (RELO) та відділом преси, освіти та культури посольства США в Україні (Київ). В Україні проект виконує громадська організація "Український центр громадських ініціатив "Світло" (www.gosvitlo.org.ua)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!