Форум "Реформа місцевого самоврядування і регіональної політики"

14.06.2018
14.06.2018

Масштабний форум на тему "Реформа місцевого самоврядування і регіональної політики: можливості для регіонів та громад" проходитиме у Кропивницькому у четвер, 14 червня за участі представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, керівництва Кіровоградської області, представників Центрального офісу реформ, органів місцевого самоврядування Кіровоградської та Черкаської областей, голів об'єднаних територіальних громад, представників громадських організацій, журналістів.

Організатор Форуму: Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування за сприяння і підтримки Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Метою проведення форуму є зустріч та обговорення представниками Міністерства Регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України з представниками місцевих громад Кіровоградської та Черкаської областей, Кіровоградської обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій щодо стану проведення реформи децентралізації в Україні, поточного стану процесів об’єднання громад в Кіровоградській та Черкаській областях, перспектив регіонального розвитку.

На Форумі планується три пленарні сесії, на яких спікерами форуму буде представлено результати реформи децентралізації за чотири роки, кращі практики об’єднання громад. Очікуваними результатами форуму має стати активізація процесів об’єднання громад в Кіровоградській та Черкаській областях, знайомство та обмін досвідом між керівниками громад.


Якщо представникам органів місцевого самоврядування потрібні коментарі, або відповіді на питання, телефонуйте будь ласка за номерами: (0522) 32-02-86 або 095-356-35-98 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!