Інфогодина: говоримо про конституційні правa

26.06.2018
26.06.2018
Обласний краєзнавчий музей
Кропивницький, вул. Дворцова, 40,

Благо народу - вищий закон (Цицерон).

Права і свободи людини властиві самій природі людини, без них вона не може існувати як людська істота. Вони є підвалинами свободи - блага, необхідного для реалізації власних можливостей кожною людиною, та справедливості - природної потреби людини у однаково справедливому ставленні до себе, як і до інших членів суспільства. Права і свободи людини відображають основні її потреби. Вони встановлюють базові стандарти, без яких люди не можуть жити. Тому права людини повинні бути визнані та гарантовані державою.
Під час інфогодини, з нагоди Дня Конституції України, говоритимемо з громадянами про конституційні права та наявні проблеми, зокрема трудові та соціальні права у контексті пенсійної медичної, освітньої реформ, свободу слова, вираження поглядів, об’єднань та мирних зібрань, прав національних меншин, виборчих прав тощо.
Регіональна команда Інституту «Республіка», під час спілкування з громадянами, сподівається отримати відповіді на питання: які конституційні права ви маєте? Які ваші права найчастіше порушуються, а які ви можете реалізувати легко? Як ви захищаєте свої конституційні права?
Контакта особа: Анатолій Стоян, регіональний координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» Інституту "Республіка" , тел. 067-792-98-432 або 095-166-39-29,
e-mail: anatoliy.stoyan@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!