Чемпіонат Європи з бейсболу

23.07.2018–28.07.2018
23.07.2018–28.07.2018

В Кропивницькому відбудеться унікальна спортивна та культурно-суспільна подія – кваліфікаційний турнір чемпіонату Європи з бейсболу (Група «С»), який триватиме у Кропивницькому із 23 по 28 липня.

Учасники групи: Україна, Угорщина, Румунія, Грузія, Естонія.

В рамках групового етапу турніру із понеділка по п’ятницю (із 23 по 27 липня) щодня гратимуть по два матчі: початок об 11.00 та о 16.00 за місцевим часом. За традицією турнірів СЕВ домашня команда – в даному випадку: збірна України – грає «вечерні» матчі.

Розклад чемпіонату:

Понеділок, 23 липня

11:00 Румунія – Угорщина;

16:00 Україна – Естонія.

Вівторок, 24 липня

11:00 Естонія – Румунія;

16:00 Грузія – Угорщина.

Середа, 25 липня

11:00 Угорщина – Естонія;

16:00 Україна – Грузія.

Четвер, 26 липня

11:00 Грузія – Румунія;

16:00 Угорщина – Україна.

П’ятниця, 27 липня

11:00Естонія – Грузія;

16:00 Румунія – Україна.

У суботу, 28 липня в фіналі чемпіонату о 14.00 дві команди, що посіли перше та друге місце за підсумками групового етапу, розіграють між собою єдину путівку до дивізіону «В».

Інформацію про розклад чемпіонату, результати матчів та інш. можна буде оперативно отримувати на Facebook-сторінці European Baseball Championship C-Pool 2018 at Ukraine.Kropyvnytskyi.

Всі ігри турніру проходитимуть на бейсбольному стадіоні СДЮШОР-2 «Діамант» (район Олексіївки, вулиця Курганна, 64). Вхід на стадіон – вільний.

Отже, гравці та тренери збірної України з бейсболу, організатори і оргкомітет турніру запрошують мешканців та гостей міста Кропивницький, а також гостей з інших міст України приходити на стадіон та вболівати за нашу збірну! Навіть якщо ви не дуже обізнані у бейсболі, повірте, вид спорту тут не найголовніше. Головне те, що в нашому місті на європейському турнірі гратиме збірна України. Тому ваша підтримка матиме для збірної України велике значення!

***

Над організацією та проведенням турніру працюють: Федерація бейсболу та софтболу України; Міністерство молоді та спорту України; Кіровоградська обласна державна адміністрація; управління освіти, науки, молоді та спорту КОДА; управління молоді та спорту міської ради Кропивницького. За підтримки Confederation of European baseball.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!