Тайм-менеджмент не для чайників

11.08.2018
11.08.2018
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Кажуть, що тим, хто вміє ефективно розпоряджатися часом, вдається зекономити половину життя. Можливо, це і не так, але відвідавши тренінг, що його проводить у суботу 11 серпня Бізнес-школа "WAKE UP", ви зможете ставити перед собою завдання і досягати їх без напруги, бути більш продуктивними у роботі і знаходити час, щоб радіти життю, і нарешті... все встигати!

Бізнес-школа "WAKE UP" і тренерка Любов Яновська запрошують вас на тренінг "Тайм-менеджмент не для чайників". Тренінг триватиме увесь день - з 9.30 до 17.00, тож сплануйте собі цей час. Детальна програма буде опублікована ближче до дати проведення навчання.

Вартість участі - 300 грн.\з особи. Умови участі - 100% передоплата. Телефонуйте, щоб зареєструватися: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) та 066-328-40-48 (Жанна Січкарь).

Бізнес-школа «WAKE UP» створена на базі творчої групи «Jane&Vika» та займається питаннями неформальної освіти для дорослих. Місією «WAKE UP» є якісне навчання для людей, які розвивають власну справу, працюють на керівних посадах та займаються особистісним розвитком. Організатори і викладачі бізнес-школи «WAKE UP» мають досвід тренерства та наставництва як на рівні міста Кропивницького та Кіровоградської області, так і у масштабах України. Творча група «Jane&Vika» має понад десять років досвіду роботи у сфері організації заходів неформальної освіти та навчання для дорослих, яким готова ділитися із партнерами та колегами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!