День мікрорайону

13.09.2018
13.09.2018

Вже в цей четвер, 13 вересня, о 18:00 жителів міста чекають на святі "День мікрорайону" в сквері Покровському!

На Вас чекатиме неймовірна кількість сюрпризів та кілька локацій розваг.

На дитячому майданчику можна буде переглянути виставку дитячих малюнків «Рідне місто очима дітей» та пограти з аніматором. Також для дітей організатори підготували розваги на батуті, цікаві майстер-класи з виготовлення квітів з цукерок та стилізованих ковпачків-іграшок на ручки та олівці, боді-арт та плетіння зачісок.
На спортивному майданчику можна позмагатися у вікторині, грі з настільного тенісу, шашок та дартсу. Звісно, на переможців очікують подарунки.
Також для Вас майстрині з Кропивницького підготували свої вироби хенд-мейд та солодощі, а квартальні комітети – смаколики.
Під час свята відбудеться лотерея, на якій можна виграти квадрокоптер. Для цього треба буде заповнити анкету та вкинути її в лототрон.
На головній сцені для гостей дві години триватиме концертна програма. Хедлайнер - гурт "Ефір" з власними піснями та каверами на пісні Океану Ельзи, Скрябіна та Бумбоксу.
Усі розваги будуть безкоштовними, однак під час заходу збиратимемо кошти на допомогу в лікуванні восьмирічному учневі ЗОШ №1 Андрію Диренко, який хворіє на ембріональну рабдоміосаркому та потребує дороговартісного лікування.
Долучайтеся! 13 вересня о 18:00! Сквер Покровський знаходиться навпроти дитячої обласної лікарні на розі вулиць Олександрійська та Преображенська. Доїхати можна автобусами №103,123, 130-а та маршрутними таксі №5, 8 та 126.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!