Молодь обирає здоров'я

14.09.2018
14.09.2018

На базі комунального позашкільного навчального закладу "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості" відбудеться обласний етап Всеукраїнського фестивалю – конкурсу "Молодь обирає здоров'я". Метою фестивалю є популяризація і пропаганда здорового образу життя серед молоді, запобігання негативним проявам у молодсередовищі, виявлення та підтримка талановитої молоді.

Організаторами фестивалю є управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, комунальний позашкільний навчальний заклад "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості".

Відповідно до програми фестивалю буде проведена конкурсна програма, яка складатиметься із літературно – музично – спортивної міні – композиції, вікторини "Що я знаю про здоровий спосіб життя?" та тренінгів - "Твоє життя - твій вибір", "Прояви турботу та обачливість", "Знаємо та реалізуємо свої права", які будуть спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, а також молодь буде ознайомлена зі своїми правами та методами захисту прав на здоровий спосіб життя. Тренінгові підготовку пройдуть вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої освіти.

Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Чекаємо на вас 14 вересня 2018 року об 11.00.

e-mail: ocdut@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!