День міста 2018

15.09.2018
15.09.2018

15 вересня Кропивницький відзначатиме 264-ту річницю.

Урочистості розпочнуться о 10.00 на площі біля міськради. Крім привітань на містян очікує частування святковим пирогом "Вишневий сад". На площі Героїв Майдану в цей час відкриється виставка ретро-автомобілів, пожежної техніки та сучасної агротехніки.

Об 11.00 у сквері "Молодіжний" (на набережній річки Інгул, неподалік від Спортивної школи) стартує свято "Смачна кісточка".

З 11.00 до 16.00 по вулиці Дворцовій і у парку "Ковалівський" - традиційні і цікаві конкурси, майстер-класи, презентації, а по вул. Кавалерійській - фестиваль національної кухні "Єдина родина".

На Козачому острові з 12 до 16 години на шанувальників народної культури чекатиме Тетеря-фест: частування тетерею та стравами з картоплі і гарбуза, рушникова алея "Вишивана Україна", фестиваль "Народна пісня", бойовий гопак, майстер-клас з гончарного мистецтва те ще багато чого. Там же з 12 до 19 години кропивницькі ресторатори пригощатимуть на фестивалі вуличної їжі.

По вул. Великій Перпективній від площі Соборної до площі Богдана Хмельницького о 13.00 рушить Industrial Dance Parade, а на Театральній площі о 13.00 розпочнеться дефіле від "Зорянки".

О 14.00 танцювальні програми представлятимуть дитячі хореографічні колективи на танцювальних майданчиках у мікрорайонах міста: на площі перед міською радою, у селищі Новому (біля школи естетичного виховання), у селищі Гірничому (біля музичної школи), у Дендропарку, на площі перед пам’ятником захисникам правопорядку (торгівельний комплекс «Плазма»), по вул. Дворцовій (біля школи мистецтв), по вул. Олени Теліги (перед ТЦ Новомиколаївка).

На Театральній площі о 17.00 гратиме міський професійний духовий оркестр та камерний оркестр "Концертіно" обласної філармонії.

По вул. Великій Перпективній від вулиці Преображенської до вулиці Гоголя о 17.00 відбудеться АвтоМотоШоу тюнінгу та звуку.

О 19.00 на площі Героїв Майдану розпочнеться гала-концерт. Цього року хедлайнерами будуть The Hardkiss.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!