Кубки України серед юнаків з пішохідного та велосипедного туризму

27.09.2018–30.09.2018
27.09.2018–30.09.2018

З 27 до 30 вересня 2018 року у м. Кропивницький відбудуться Кубки України серед юнаків з пішохідного та велосипедного туризму (умови додаються).

Змагання проводяться Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді спільно з комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

До участі в Кубку запрошуються команди закладів освіти областей та міста Києва.

Заїзд учасників - 27 вересня 2018 року до 15.00. Проведення змагань та розміщення учасників проводиться на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді». Проїзд до місця змагань - залізницею або автобусом до станції Кіровоград,. Від’їзд учасників - 30 вересня 2018 року після 15.00.

Підтвердження про участь необхідно надіслати до 15 вересня ц. р. на електронні адреси Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (juntur@ukr.net) та Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (tourist_kir@ukr.net).

До участі у Кубках допускаються:

молодша вікова група - учасники 2003-2006 років народження;

старша вікова група - учасники 2001- 2003 років народження.

Склад команди з пішохідного туризму кожної вікової групи - 10 осіб (8 учасників, з них не менше 2 осіб протилежної статі, 1 тренер-представник 1 суддя).Допуск учасників до змагань здійснюється згідно Правил змагань зі спортивного туризму (далі - Правила) до класу дистанцій. Учасники 2003 року народження можуть брати участь в змаганнях в одній з вікових груп. Учасники 2006 року народження для участі в змаганнях на дистанціях III класу та учасники 2003 року народження для участі в змаганнях на дистанціях IV класу повинні мати спеціальний медичний допуск.

Склад команди з велосипедного туризму кожної вікової групи - 8 осіб (з них 6 учасників, не менше однієї особи протилежної статі), 1 тренер-представник команди та 1 суддя). Учасники 2003 р. н. для участі в змаганнях на дистанціях IV класу та учасники 2006 р. н. для участі в змаганнях на дистанціях III класу повинні мати спеціальний медичний допуск. Учасники 2006 р.н. можуть брати участь у змаганнях лише на комплексній дистанції. Учасники 2003 року народження можуть брати участь в змаганнях в одній з вікових груп.

Вимоги до кваліфікації учасників за спортивною кваліфікацією (розрядом) згідно Правил змагань зі спортивного туризму (далі - Правила) відповідно до класу дистанції.

Відповідальність за життя та здоров’я учасників покладається на тренера- представника команди.

Розміщення учасників проводиться в польових умовах на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді». Команди повинні мати особисте та командне спорядження для проходження дистанцій, що забезпечує безпеку учасників та для проживання в польових умовах.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!