​«Бізнес-Інкубатор» збирає підприємців-початківців

11.10.2018
11.10.2018

11 жовтня (четвер) вперше у Кропивницькому ПриватБанк та «Бізнес-Інкубатор» проведуть безкоштовний семінар для власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки планують створити власну справу.

Чекаємо усіх зацікавлених об 11:00 на 2 поверсі центрального офісу ПриватБанку за адресою: вул. Преображенська, 26/70 Вхід вільний за попередньою реєстрацією на pb.ua.

Спікери:

  • Сергій Желепа, маркетинг-менеджер WebPromoExperts, лектор академії WebPromoExperts, розповість, як просувати свій бізнес в Інтернеті.
  • Світлана Бережна, керуючий партнер консалтингової компанії «Бізнес Тайм Україна», навчить стратегії розвитку в малому та середньому бізнесі.

Проект«Бізнес-Інкубатор» – це освітня платформа для підприємців у рамках національної програми «КУБ» (Країна успішного бізнесу), місія якої – створення екосистеми навчання й підтримки бізнесу, збільшення кількості успішних підприємців. Кожен представник бізнесу може приєднатися до програми й безкоштовно отримати або вдосконалити свої знання.

Тренінги проходять на регулярній основі в різних містах України. Загалом з початку нинішнього року «Бізнес-Інкубатор» вже кілька разів збирав підприємців у Львові, Одесі, Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Харкові.... Участь у заходах завжди безкоштовна. Слід лише пройти попередню реєстрацію на сайті inkubator.pb.ua. Там же можна обрати і пройти онлайн необхідний курс навчання та слідкувати за анонсами наступних семінарів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!