Презентація дисертації про науково-обґрунтований обробіток ґрунту

23.10.2018
23.10.2018

23 жовтня 2018 року о 15:00 в Орхуському центрі екологічної інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація дисертації на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук “Наукове обґрунтування та розроблення заходів основного обробітку ґрунту в зональних системах землеробства Правобережного Степу України”. Наукову працю презентує автор - Микола Іванович Черячукін, нині доктор сільськогосподарських наук.

Дисертація Миколи Черячукіна – результат досліджень його понад 35-річної наукової роботи, в тому числі з узагальненням результатів досліджень вітчизняних і зарубіжних вчених. За темою дисертації розроблено наукові програми, сплановано лабораторно-польові дослідження, проведено аналіз експериментальних даних, написано наукові звіти, підготовлено наукові висновки та рекомендації господарствам Кіровоградської області. Тема дисертації є складовою частиною тематичного плану науково-дослідної роботи відділу землеробства Інституту сільського господарства Степу Національної академії аграрних наук України, колишня Кіровоградська державна сільськогосподарська дослідна станція.

Актуальність цієї наукової праці полягає у тому, що вона є основою для впровадження науково-обґрунтованого обробітку ґрунту, що забезпечує підтримання на високому рівні його фізичних властивостей, раціонального використання вологи і боротьбу зі шкідливими організмами, підвищення продуктивності сільськогосподарських культур, зниження витрат непоновлюваної енергії на їх вирощування та збереження навколишнього середовища.

Дисертація має практичне спрямування. Результати наукової праці автора можуть застосовуватися у практичній діяльності фахівців сільського господарства та використовуватися у навчально-пізнавальній діяльності.

Мета проведення заходу — представити фахівцям, спеціалістам сільського господарства, державним службовцям дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук, сприяти її популяризації та більш широкому використанню, наблизити результати наукової праці до користувачів, поширення та надання інформації про фахові видання.

Запрошуємо на презентацію та обговорення наукової праці всіх бажаючих.
Вхід - вільний.

Захід відбудеться за адресою: м. Кропивницький, обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського, 24.

За довідками звертайтеся: Одегналова Вікторія 0509217594



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!