Засідання Кіровоградського обласного парламенту дітей

08.11.2018–09.11.2018
08.11.2018–09.11.2018

8 та 9 листопада 2018 року на базі комунального закладу позашкільної освіти "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості" та в сесійній залі Кіровоградської обласної ради відбудеться ІІ сесія ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей. Це унікальна платформа для понад 100 активних лідерів з усієї Кіровоградської області.

Обласний парламент дітей понад 15 років об'єднує районні, міські осередки дитячого самоврядування. Він створений для учнівської молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв’язки з активними людьми зі всієї області. ОПД – це зібрання талановитих та соціально активних підлітків, які мають багато гарних ідей та проектів. Усі вони беруть активну участь у житті своєї школи, громади, навіть у житті країни, активно співпрацюючи з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час проведення ІІ сесії ХІІ скликання юні депутати зустрінуться з очільниками Кіровоградської області в сесійній залі обласної ради, презентуватимуть та обиратимуть кращі свої проекти для номінування на премію обласної ради „Активна генерація”, братимуть участь в навчальній сесії Школи лідерів, навчатимуться мистецтву дебатів, розглядатимуть гострі соціальні проблеми та шукатимуть шляхи їх вирішення під час заняття з елементами тренінгу «Стоп булінг: попередження жорстокості та насильства серед підлітків», спланують роботу комісій ОПД на наступний міжсесійний період та багато чого іншого. Кожен захід має свою локацію, тому додаємо до прес-анонсу програму сесії.

текст - Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!