Баскетбол: «Золотой Век» vs «СумДу»

19.11.2018–20.11.2018
19.11.2018–20.11.2018
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Кропивницький баскетбольний клуб «Золотой Век» продовжує похід за перемогами! Після тріумфального туру в Кременчуці, де кропивничани здобули перші перемоги у чемпіонаті, на «золотих» чекають дві принципові гри вдома проти сумського БК «СумДу». Матчі відбудуться 19-20 листопада в спортзалі ФФВ ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Підопічні Георгія Ступенчука поступово віднайшли свою гру і продовжують додавати від матчу до матчу! На черзі – не менш складний виклик в обличчі «СумДу», очолюваним Ярославом Ковальовим і екс-наставником кропивничан Андрієм Бєлозерським. Сумчани відомі своїм бійцівським характером і непоступливістю, тому у будь-якої команди матчі із цим колективом проходять у напруженій боротьбі. Втім, саме бійцівські якості і характер – це те, чого вдосталь і у хлопців Георгія Ступенчука, що наочно продемонстрували ігри минулого туру проти БК «Кремінь».

Останні матчі кропивничан із сумчанами також говорять на користь «Золотого Века», який в минулому сезоні у протистояннях із СумДУ здобував виключно перемоги. Втім цього разу, як і завжди, усе вирішуватиметься на майданчику. Саме тому запрошуємо вас підтримати улюблену команду в понеділок, 19 листопада (початок зустрічі о 18:00), і вівторок, 20 листопада (початок матчу о 12:00), на її шляху до нових перемог!

Чемпіонат України. Вища ліга. Група 1. «Золотой Век» – «СумДу». Понеділок, 19 листопада. Початок о 18:00. Вівторок, 20 листопада. Початок о 12:00. Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн. До зустрічі на іграх «Золотого Века»!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!