Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського

19.11.2018–25.11.2018
19.11.2018–25.11.2018

Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 19 листопада - 25 листопада 2018 року

19 листопада о 14:00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться урочисте відкриття XV Мандрівного фестивалю DOCUDAYS UA у Кропивницькому. Цією подією розпочинається цикл шести показів новинок документального кіно про права людини, об’єднаних темою «Рівні рівності». Під час показу буде представлено перший фільм циклу «Бабця».

20 листопада до скорботних днів, присвячених голодомору в Україні, у відділі мистецтв відбудеться тематичний вечір: Історія реальної дівчинки Лесі Павлишиної - Процак (с. Вікнина, Гайворонського району, Кіровоградської області), на спомині якої майстриня Олена Мединська відтворить ляльку з вівса зразку 1947 року. Правда усної історії України. Початок о 13:30.

21 листопада відзначається День Гідності та Свободи – у день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Запрошуємо на відкритий перегляд книжкової виставки «І гордість, і смуток» у відділі абонемента та виставки-інсталяції «Запалимо свічку скорботи» у відділі обслуговування користувачів.

21 листопада у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я відбудеться тематична бесіда «Східна медицина. Концепція здоров’я», спікер С. Кліменко, м.Київ.

22 листопада о 15:00 в рамках третього обласного фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Голос серця» у відділі мистецтв відбудеться концерт студентів відділу співу Кіровоградського музичного коледжу «З’єднала пісня молоді серця». В програмі - кращі твори світової класики.

25 листопада о 15:00 запрошуємо до актової зали бібліотеки для перегляду фільму “Це всього лиш кінець світу”, реж. Ксав’є Долан (Канада, Франція). Світова прем'єра стрічки відбулась 19 травня 2016 року на Каннському кінофестивалі, а в Україні - 16 вересня 2016 року. Фільм розповідає про невиліковно хворого письменника, який навідається додому, щоб оголосити родині про свою майбутню смерть.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!