Благодійний Sale у підтримку підопічної фонду «Дивожиття»

20.11.2018
20.11.2018

У Кропивницькому оголошують збір речей для проведення благодійного Sale у підтримку підопічної благодійного фонду «Дивожиття» Еліни Яригіної, який відбудеться 23 листопада. Ініціаторка акції - журналістка Віра Шестакова розповідає, що дізнавшись про хворобу маленької жительки Кропивницького Елі, вирішила одразу допомогти.

- Ідея проведення благодійного Sale виникла миттєво. Я почула інформацію про Елю і не могла не проявити милосердя… Відтак ми оголошуємо збір одягу, який будемо розпродувати у підтримку дівчинку. Друзі, подивіться у свої шафи, певна, що там знайдеться чимало речей, які ви жодного разу не вдягали. Принесіть свої сукні, кофтинки, шалики ми їх продамо і тим зможемо допомогти Елі! – коментує Віра Шестакова.

Співорганізатори акції МБФ «Дивожиття» дякують за ініціативність друзям фонду, які розуміють наскільки важливо об’єднуватися заради допомоги дітям.

- Елі два рочки. У неї рідкісне захворювання – синдром Чарджа, яке характеризується патологіями розвитку різних органів. За своє маленьке життя вона пережила чотири операції – три на серці і одну на шлунку. Вона не бачить і не чує… Елінка харчується через гастрастому – спеціальну трубочку в животику. Для придбання спеціального харчування у місяць потрібно понад сім тисяч гривень. Це завелика сума для сім’ї, тому мама дівчинки Настя звернулася за допомогою до нашого фонду. Ми звертаємося до всіх – підтримайте Елю, в цій сімї чекають дива і ми здатні його створити, - каже директор МБФ «Дивожиття» Вікторія Семененко.

Організатори акції оголосили про її старт на телепередачі «Ранкова кава» на телеканалі «Суспільне.UA», який виступив партнером.

Організатори приймають речі до 20 листопада за адресою: площа Героїв Майдану, 1, обласна філія ПАТ НСТУ (обласне телебачення), редакція «Ранкової кави», каб.145.

Додаткові запитання у координатора акції Віри Шестакової за номером телефону: 066 116 85 65.

РЕКВІЗИТИ БО МБФ «Дивожиття»:

ПАТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок: 26003052916748

МФО: 323583

Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 42467845

Призначення платежу: «Благодійна допомога для Елі Яригіної»

Картка ПриватБанку: 5169 3305 1646 6080 (картка відкрита на ім’я директора фонду Семененко Вікторію Олегівну)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!