Благодійний SALE у підтримку Елі Яригіної

23.11.2018
23.11.2018

У Кропивницькому оголошують збір речей для проведення благодійного Sale у підтримку підопічної благодійного фонду «Дивожиття» Еліни Яригіної, який відбудеться 23 листопада о 16:00 (місце проведення буде повідомлено згодом).


- Ідея проведення благодійного Sale виникла миттєво. Я почула інформацію про Елю і не могла не проявити милосердя… Відтак ми оголошуємо збір одягу, який будемо розпродувати у підтримку дівчинку. Друзі, подивіться у свої шафи, певна, що там знайдеться чимало речей, які ви жодного разу не вдягали. Принесіть свої сукні, кофтинки, шалики ми їх продамо і тим зможемо допомогти Елі! – розповідає ініціаторка акції Віра Шестакова.

- Елі два рочки. У неї рідкісне захворювання – синдром Чарджа, яке характеризується патологіями розвитку різних органів. За своє маленьке життя вона пережила чотири операції – три на серці і одну на шлунку. Вона не бачить і не чує… Елінка харчується через гастрастому – спеціальну трубочку в животику. Для придбання спеціального харчування у місяць потрібно понад сім тисяч гривень. Це завелика сума для сім’ї, тому мама дівчинки Настя звернулася за допомогою до нашого фонду. Ми звертаємося до всіх – підтримайте Елю, в цій сімї чекають дива і ми здатні його створити, - каже директор МБФ «Дивожиття» Вікторія Семененко.

Організатори акції оголосили про її старт на телепередачі «Ранкова кава» на телеканалі «Суспільне.UA», який виступив партнером. Відтак організатори приймають речі до 20 листопада за адресою: площа Героїв Майдану, 1, обласна філія ПАТ НСТУ (обласне телебачення), редакція «Ранкової кави», каб.145. Додаткові запитання у координатора акції Віри Шестакової за номером телефону: 066 116 85 65



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!